Un pic de Lepsa si de Cheile Tisitei- Jurnal de familie

You may also like...

6 Responses

 1. horia says:

  noi am fost cu biclele pana la cabana la pandar; de acolo se mai poate merge cu bicla? ai idee cat se mai face de acolo (la pandar) pana la tunele?

  la tunele e capatul rezervatiei?

  de intors ne-am intors pentru ca, la fel, stiam de existenta ursilor si ora era destul de inaintata si ramasesem numai noi in rezervatie

  iar cazare am gasit in Lepsa la pensiunea piatra ciutei

  • claudiubirliba says:

   Nu imi dau seama acum sau mai bine zis nu imi aduc aminte care e pandarul. Noi am fost acum 2 ani si am vazut fata de cativa ani in urma (se putea patrunde cu masina cu multi ani in urma) ca apa a mancat foarte mult din mal. De mers cu bicicleta puteai sa mergi destul de lejer pana la primele treceri prin apa si cred ca si mai departe. Teoretic poti sa mergi si pana l atunel si dupa dar sunt portiuni foarte stramte unde trebuie sa fii atent sa nu cazi sautrebuie sa duci bicicleta in spate.

 2. claudiubirliba says:

  Toata lumea se opreste la tunel, insa dupa tunel este un traseu destul de salbatic dupa spusele celor care au fost dincolo de tunel, cu trecerea unui rau, parca si cu ajungerea in niste sate rupte de lume. Nu stiu cat de bine este marcat.

 3. Paul says:

  F frumos la lepsa,am fost pe 1 mai.La izvor malul e surpat iar de trecut se poate trece dar cu mare atentie,indicat ar fi prin parau.zapada inca era, taxa se plateste, dar la mica intelegere, noi 4 am dat 5 lei,deci 1,25 lei de pers.Animale intalnite :2 capre negre vazute la aprox. 100 m,un sarpe cu care am si facut poze,soparlici,si foarte multe poze.

 4. Cecilia says:

  Am fost in acest week-end acolo…e foarte frumos dar sunt 2 zone extrem de periculoase. Am inteles ca pana anul trecut erau cat de cat amenajate si puteai trece mai usor. Acum ..nimic…Efectiv treci peste peretele de stanca, un lat de palma….si jos rapa de 15-20 metri…Mi s-a parut fff periculos….

 5. claudiubirliba says:

  In 2007 si in 2010 Cheile Tisitei erau amenajate cu podete si trepte in unele locuri sa le zic dificile. Imi pare rau sa aud ca ati avut probleme. Chiar sunt curios in care partea a traseului le-ati intampinat.