Noua sala de catarat din Iasi

Noua sala de catarat din Iasi

Poti sa-i spui cum vrei: sala de catarat , sala de escalada sau sala de alpinism, ceea ce conteaza este ca orasul Iasi se poate bucura acum de o noua sala de catarat.

 IMG_0340

Sambata, 3 octombrie, s-a deschis sala de catarat din Iasi- Blocker, una dintre cele mai complexe sali de catarat din tara, oferind aproximativ 300 mp de suprafata de catarat (structura de bouldering de 160 mp, un panou de escalada de 80 mp, panou special pentru copii si zona pentru incepatori).

IMGA0005

IMG_0327-1

2

IMG_0345

IMGA0018

Sala ofera o varietate mare de posibilitati de catarare in functie de de nivelul de experienta, fiind potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru pasionatii alpinismului clasic, escaladei si boulderingului

IMGA0011

IMG_0331

Sala va asteapta cu 42 de trasee, atat de bouldering cat si de escalada, amenajate de Oliver Batir. Traseele sunt amenajate pe culori si au trei nivele de dificultate (incepatori, medii, avansati).

IMGA0013

Spatiul este situat in incinta Moldova Universal, fostul Tamaz, exact inainte de pasarela Bucium , pe partea dreapta , chiar langa statia “Frigorifer (strada Socola nr 16), avand disponibile 15-20 de locuri de parcare si o parcare pentru biciclete.

Din 3 octombrie avem o noua sala de catarat in Iasi, Blocker.

IMGA0002

Detalii pe blocker.ro

You may also like...

Leave a Reply