Povestea unei pesteri

You may also like...

4 Responses

 1. Cristina says:

  Frumoasa povestea adevarata :) Am trecut de atatea ori prin zona Munticelu si inca nu am reusit sa ajung la pestera. Poate ma duci si pe mine odata…

 2. claudiubirliba says:

  Multumesc, sigur ca mergem, sunt locuri superbe, des suflet; ma tenteaza creasta Sugaului sa o fac, cu Piatra Sugaului in special.

 3. Gicu Mihai says:

  Sunt, probabil, printre putinii care au vazut pestera inainte de a fi vandalizata. Era, intr-adevar, foarte frumoasa. Prin 1978-79, cand m-am dus din nou acolo, sa le-o arat si unor prieteni, un fior rece mi-a strabatut sira spinarii : pe marginea soselei, in satul Bicaz Chei, cativa copii vindeau stalactite si stalagmite, cu un leu bucata. Sper din tot sufletul ca nu erau aceiasi copii care descoperisera pestera …

  • claudiubirliba says:

   Multumim, nenea Gicu, am gasit doua fotografii de la tatal meu care a avut privilegiul de a o vedea la descoperire, el mi-a povestit cu sigiliul pesterii.

   Nadajduiesc si eu ca nu erau aceeasi copii. De multe ori in zona am vazut si eu copiii care vand flori de colt. Nu exista o educatie pentru ocrotirea naturii.

Leave a Reply