Concurs mountain bike “Up Hill Contest” Iasi 2011

Up Hill Contest – Iaşi 2011

Asociaţia de Turism Montan”Hai pe munte !” Iaşi şi magazinul X- Cycle, organizează in data de 23 octombrie 2011 concursul de ciclism (mountain bike) “Up Hill Contest”- Iaşi 2011.

Locaţie – pârtia de ski Sărărie.

Concursul constă in parcurgerea unui traseu amenajat in urcare, pornind de la baza pârtiei pe o distanta de aprox. 400 m cu diferenta de nivel de 60 m , contra cronometru. Fiecare concurent va parcurge acest traseu de doua ori, cel mai bun timp realizat in cele doua manse va fi cel care va conta pentru clasamentul final.
Traseul trebuie parcurs integral pe bicicleta fiind permise doar opririle pentru odihnă. Deplasarea pe jos (push bike ) duce la descalificarea concurentului.
Startul se va da prin rotatie intr-o ordine prestabilita prin tragere la sorti, astfel incat fiecare concurent va dispune de timpul necesar de odihnă intre cele doua ture.

După inscriere fiecare concurent va primi numarul de concurs si pachetul de start.Taxa de inscriere de 10 lei, poate fi plătită numai la magazinul X- Cycle pană pe data de 21.10.2011.

Categorii : open masculin si open feminin.

Grătar pentru participanţi.

Concursul este conceput ca o intalnire amicală de inchidere a sezonului, unde va exista posibilitatea de socializare, schimb de experienta si nu in ultimul rând de a demonstra fiecare forma obtinută pe parcursul anului.

Organizator : Ionuţ Toncu Tel : 0740853108
Asociatia de Turism Montan “Hai pe munte “Iaşi.

Forum Iasibike

You may also like...

Leave a Reply