Actiuni de plantare

Asociaţia montana Hai pe Munte Iaşi a participat alaturi de alţi voluntari la plantările de copaci organizate in jurul judeţului Iaşi respectiv de la Voineşti in 30.04.2009 si in data de 18.05.2010 in zona CA Rosetti.

De asemenea am avut câţiva membri implicaţi si in acţiunea de cartare si curăţenie a proiectului “Let’s do it România”, ambele ediţii: 2011 si 2012.

 

La actiunea de plantare din zona Sculeni la care am luat parte, asociatia Hai Pe Munte Iasi a reusit sa mobilizeze un numar de 21 voluntari . La ora 9.00 am inceput treaba alaturi de alti participanti (studenti, jandarmi, motociclisti…) si la ora 13.00 am plecat printre ultimii de pe plantatie .

Plantarile au vizat o zona inundabila de langa Prut si au inceput inca de acum trei zile, a fost prezenta si mass media, organizatorii au oferit cum au promis placinte si apa, ritmul a fost unul lejer,  dar credem mai eficient decat alta data , pentru ca pomii saditi sa prinda radacini.

Multumim celor care s-au mobilizat pentru ca numai prin astfel de actiuni ajutam planeta PAMANT sa asigure conditii de viata sanatoase si pentru generatiile viitoare.

Mai multe fotografii gasiti in albumul foto de AICI

 

You may also like...

Leave a Reply