De ce avem nevoie de 2% din impozitul tau pe venit?

Pentru ca urmand exemplul inaintasilor nostri ieseni care au pus bazele constructiei cabanei Dochia pe muntele Ceahlau  la 1908 si noi incercam sa construim refugii si adaposturi pe munte! Am reabilitat refugiul Curatel in Mtii Rodnei si am refacut adapostul  de urgenta de sub Vf Ineu  care in ziua imediat urmatoare a salvat viata unui turist ratacit!
Pentru ca remarcam   dupa 38 de ani traseul “Drumul Iesenilor” in Muntii Bistritei, traseu marcat pentru prima oara de iubitorii muntelui din Iasi!
Pentru ca educam tinerele generatii in spiritul respectarii naturii si muntelui prin realizarea  de drumetii montane la care principalii participanti sunt copii insotiti de parinti, fara perceperea de taxe si comisioane. Pentru ca noi nu avem nevoie de  clienti, noi avem nevoie de PRIETENI!
Pentru ca oferim consultanta in domeniul montan in mod gratuit!
Pentru ca organizam cursuri de prim ajutor pe munte in mod gratuit!
Pentru ca promovam potentialul turistic montan al Romaniei in mod dezinteresat si altruist!
Pentru ca promovam si sprijinim activ prin intermediul zecilor de voluntari HPM a sporturilor si concursurilor  montane!
Pentru ca in secolul tabletei si pc-ului noi continuam sa tiparim carti si expozitii fotografice cu caracter montan!
Pentru ca organizam actiuni de plantare si ecologizare!
Pentru ca nu ne putem permite luxul sa mergem toata vara pe munte doar pentru a canta la chitara in detrimentul realizarii proiectelor montane de interes national sau local!
Pentru ca suntem singurul club montan din Iasi care atat prin activitatile desfasurate pana in prezent cat si prin proiectele viitoare investeste  intregul capital financiar, sufletesc si intelectual in promovarea turismului montan, (drumetii, constructii de refugii, marcari/remarcari trasee montane), protectiei mediului, respectarii si conservarii ariilor protejate, dezvoltarii comunitatii alpine .
Ajutata-ne sa continuam aceste lucruri si prin completarea formularului prin care redirectionezi 2% din impozitul pe venit platit in 2014 catre asociatia noastra. Formularul il gasesti AICI !
Multumim si Hai pe Munte!

You may also like...

Leave a Reply