Inlocuire Panou Informativ Poiana cu Schit

După 11 ani de la instalarea primului panou panou informativ din Poiana cu Schit, acesta a fost înlocuit cu unul nou, sperăm noi mai trainic.

Discuțiile au început încă din 2020, an în care am obținut o sponsorizare pentru acest proiect din partea companiei Centric IT Solutions România. Poziția statuilor pe hartă a fost verificată și corectată, pe baza coordonatelor GPS ale fiecărei statui. De asemenea, elementele grafice ale panoului informativ au fost actulizate de către colegul nostru Tudor Ghioc.

În 2021 am continuat cu obținerea aprobărilor: primul punct de vedere a venit de la Autoritatea Responsabilă, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, Serviciul Teritorial Iași. Astfel a apărut și partea de verso a panoului informativ, cu limitele ariei protejate pe imaginea din satelit, plus detalii despre Rezervația Naturala “Poiana cu Schit”, SIT Natura 2000. A urmat și aprobarea din partea administratorului de teren, Direcția Silvica Iași – Ocolul Silvic Pădureni. Mulțumim pentru deschidere și speram la colaborări și în viitor.

Panourile au fost imprimate pe suport alucobond la Fabrica de Print, iar asamblarea, transportul și instalarea noului panou au fost realizate de către asociația noastră în noiembrie 2021.

panou_vechi materiale_panou turnat_beton

panoul Poiana_cu_Schit panou_Poiana_cu_Schit_spate_mic

You may also like...

Leave a Reply